Geduld | Tweehonderdzevenenvijftig

Tweehonderdzevenenvijftig

Dat is het aantal dagen dat mijn oude, trouwe Ferrari stof heeft staan happen in mijn garage, nadat een vrachtwagen besloot om de kont van mijn Ferrari een ietwat andere vorm te geven. Oh, en geloof mij, na tweehonderdzevenenvijftig dagen niet gebruikt te zijn, ligt er dus écht een laag stof op je auto.

De afgelopen maanden ben ik het meer dan eens helemaal beu geweest dat mijn oude Ferrari nog in mijn garage stond te wachten op een laatste tocht richting de sloop. Het betekende immers dat mijn nieuwe bolide, die overigens nog altijd naamloos is, buiten moest blijven staan. Meermaals heb ik autoruiten staan krabben met de verzuchting ‘Toch fijn dat je een garage hebt…’.

Het hele verzekeringsdossier loopt zo traag als dikke stront door een trechter, obviously. Opvallend genoeg leek die dikke stront plots in diarree te veranderen toen ik het dreigement uitte dat ik mijn Ferrari buiten ging zetten, zonder op te draaien voor extra schade die weer en wind zouden veroorzaken. Dat het een loos dreigement was aangezien ik de Ferrari niet eens alleen uit mijn garage zou kunnen krijgen doet er in de verste verte niet toe: binnen een week was er iemand gevonden om het ‘wrak’ op te halen.

Gister was het dan zover. Mijn allereerste autootje, dat jarenlang perfect dienst heeft gedaan, vertrok op zijn laatste reis, waarna de nieuwe bolide snel diens plaats heeft ingepikt in de garage.

Een gedachte over “Geduld | Tweehonderdzevenenvijftig

  1. Heel herkenbaar, dat verzekeringszaken na een aanrijding lang kunnen duren!! Ik heb dan alleen ervaring met letselschade, maar ook hierin heeft de verzekering gerekt tot mijn geduld op was…..
    Fijn dat je nieuwe Ferrari nu lekker droog kan staan.

    Like

What's on your mind?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.